temeljne

 

 

 

logo_delta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temeljne  folije

Na osnovu ispitivanja i statističkih podataka u oblasti građevinarstva, šteta na delovima objekta koji su u kontaktu sa zemljom je na trećem mestu. Osnovni razlog za oštećenja zbog prodora vlage su loša procena očekivanog opterećenja vodom i pogrešan izbor zaštitnih mera koje iz toga proizilaze. Za sprečavanje ovakvih oštećenja najbitniji je izbor hidroizolacije. U zavisnosti od izbora hidroizolacije bira se i zaštita. Naime, ne može postojati izolacija bez efikasne zaštite od mehaničkih oštećenja.

slika-zastitna Zaštitna folija slika-drenazne Drenažna folija

DELTA proizvodi za zaštitu temeljnih zidova i ploča, drenažu i hidroizolaciju su idealni za široku primenu u gradnji i sanaciji objekata. Veliki izbor bobičavih folija i sistema za sprečavanje vlage, hidroizolacioni sistem DELTA THENE, kao i veliki broj dodataka, čine DELTA sistem, koji podiže kvalitet objekta.

DELTA bobičave folije izrađene su od specijalnih polietilena visoke gustine (HDPE). One nisu podložne raspadanju i postojane su na slane rasvore, kiseline, baze, alkohole, estere, ketone i slične supstance. Takođe na njih ne utiču minerali iz zemlje, proizvodi razgradnje biljaka, kao ni bakterije, gljivice i mikroorganizmi. Ne menjaju hemijski sastav vode. Jedino treba voditi računa da ne budu duže izložene uticaju UV zraka.

Ovde možete preuzeti Tehnički katalog za temeljne folije.

Potrebni dodaci za temeljne folije:

msDugme
msEkser
msProfil
msTipl
MS dugme
Samolepivi kontra klin
MS profil
MS tipl
terraxxProfil
ptProfil
theneBand
presecanjeVlage
TERRAXX profil
PT profil
Thene band T-300
Traka za presecanje kapilarne vlage