centralne_jed_kolaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centralne jedinice

3units

Centralne jedinice

MD Manufacturing je firma koja neprestalno ulaže svoje resurse kako bi unapredila centralne vakuum sisteme kao njihove praktične priključke. Ugradnjom naših sistema Vaš život postaje lakši, a uz to štedite i vaše dragoceno vreme. Kada koristite najefikasnije, lake za upotrebu i najpouzdanije proizvode na Vašem tržištu, Vaš dom pokazuje čistije i svežije lice svojoj okolini.

MD Manufacturing ima ugradni usisivač za svaku kuću i svaki stan, bez obzira na njihovu veličinu, kao i priključke za sve tipove podloga. Uverite se u raznovrsnost naše ponude.

 

Serija SilentMaster

silentmaster

SilentMaster

Serija SilentMaster usisivača je najnaprednija serija ovog proizvođača. Ona je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva u projektovanju i proizvodnji centralnih usisivača. To je sistem sa kesom za skupljanje usisane prljavštine. Kese su najefikasniji sistem filtracije i kod ovakvih sistema praktično i da nema izduvavanja usisanih čestica van sistema. Na taj način se čuva i motor od neprestanog bombardovanja česticama prašine. Kod ovih sistema nije neophodna instalacija izduvne grane, već se izduvavanje čistog, profiltriranog, vazduha može vršiti u prostoriju u kojoj je centralna jedinica smeštena. Takođe prilikom zamene kesa ne dolazi do rasipanja prašine oko aparata. Kese su proizvedene od specijalnih troslojnih filter materijala, Hyperflow sistem, tako da imaju daleko veći protok vazduha od standardnih kesa a da pri tom zadržava sposobnost filtracije, zadržavaju sve čestice veće od 0,3mikrona.

Svi modeli ove serije su, kako im i naziv govori, najtiši centralni usisivači koji se proizvode (62db). Opremljeni su motorima koji omogućavaju dubinsko čišćenje. Imaju kućišta od najkvalitetnijih čelika, ofarbana i spolja i iznutra praškastim zapečenim bojama. Takođe su opremljeni sa najkvalitetnijim elektronskim delovima (Basler transformatori, Honywell releji i Lamb motori). Garancija za modele iz ove serije je 6 godina.

Na našem tržištu postoje tri modela. To su SilemtMaster S1, S2 i S5. Razlikuju se po usisnoj snazi. SilentMaster S1 se preporučuje za manje kuće i stanove površine do 400m² (usisna snaga 346 AirWatt), SilentMaster S2 za srednje kuće površine do 550m² i veće spratnosti (usisna snaga 722 AirWatt) dok je model SilentMaster S5 predviđen za objekte do 1800m² (usisna snaga 866 AirWatt).

 

Serija FloMaster

flomaster

FloMaster

Serija FloMaster usisivača je najekonomičnija serija ovog proizvođača. Projektrovani su tako da imaju najbolji odnos kvaliteta, usisne snage i cene na tržištu. Ovo su takođe sistemi sa kesom za usisanu prljavštinu i za njih važi sve kao i kod modela serije SilentMaster. Opemljeni su nešto slabijim motorima i samim tim su predviđeni za ugradnju u manje kuće i stanove. Kućišta su od najkvalitetnijih čelika, ofarbana i spolja i iznutra praškastim zapečenim bojama. Garancija za modele iz ove serije je 6 godina.

Na našem tržištu postoje dva modela. To su FloMaster M55 i M80. Razlikuju se po usisnoj snazi. FloMaster M55 se preporučuje za stanove površine do 100m² (usisna snaga 419 AirWatt) dok je model FloMaster M80 predviđen za kuće i stanove površine do 280m² (usisna snaga 508 AirWatt).

 

 

Ovde možete preuzeti katalog za SilentMaster i FloMaster seriju centralnih jedinica.

Galerija

s5m80presekcartmaster1